Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

BetonCryl

Betoncryl on suoja-aine betonipinnoille. Betoncryl hylkii vettä, mutta kuitenkin läpäisee vesihöyryä hyvin, mikä on edellytys alustan toimivuudelle. Pinnasta saadaan täysin huomaamaton tai puoliläpinäkyvä. Betoncryll on vesiohenteinen, liuotteeton ja hajuton tuote.

Tänä päivänä betonin suurimmat haittatekijät ovat hiilidioksidi ja rikkioksidi, jotka aiheuttavat karbonatisoitumista. Tämä saa aikaan betonissa olevan teräksen ruostomista, ja kun teräs ruostuu, se laajenee ja voi halkaista betonin. Betoncryl antaa suojakerroksen hiilidioksidi- ja rikkioksidikaasuja vastaa.

Soveltuu erinomaisesti myös sisätiloihin, jossa saadaan huokoiset pinnat vettähylkiviksi ja puhdistus helpommaksi. Soveltuu myös betonin pölynsidontaan.

Betoncryl Idrorepellent on täysin läpinäkyvä ja pinta näyttää siltä, että sitä ei olisi käsitelty millään. Sideaineena on siloksaani/silikonihartsi. Tuoteseloste.

Betoncrylsemitransparent on puoliläpinäkyvä, jolla pystytään antamaan myös väriä pinnalle. Sideaineena on akrylaatti.

Betoncryl Transparent on läpinäkyvä, mikä saa pinnan näyttämään että se on märkä. Sideaineena on akrylaatti.

Käyttökohteet: soveltuu betonin, tiilen, kiven sekä kalkki- ja sementtirappauspintojen käsittelyyn.

Menekki: noin 11-13 m2/ltr.