Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

Boracol-homeenesto

Boracol on markkinoiden ensimmäisiä ja tunnetuimpia homeenestoaineita. Se on tutkitusti toimiva ja siitä on usean vuosikymmenen käyttökokemus Suomessa.  Ammattilaiset käyttävät ja suosittelevat Boracolia sokkelista kattoon homeen, sammalen ja levän tuhoamiseen ja ennaltaehkäisyyn.

Boracolin teho perustuu boorisuoloihin, jotka ovat tutkitusti todella tehokkaita tuhoamaan kaikki yksisoluiset eliöt (esim home, levä, jäkälä, sammal). Boracolia voidaan käyttää homeen, sammaleen ja levän tuhoamisen, sekä ennaltaehkäisyyn. Kun homeitiöt pitää saada tuhottua ja pysymään poissa Boracol on paras siihen

Boracolia ei saa pestä pois vaan se jätetään pintaan. Boracolin kuivuttua pinta voidaan käsitellä normaalisti esim. maalata, lakata jne.

Ennaltaehkäisy: Boracol levitetään telalla, harjalla, sienellä tai ruiskuttamalla (hankalissa paikoissa). Jos rakenteen kosteusprosentti nousee yli 30:n, Boracol aktivoituu ja estää homeen syntymisen. Pinta voidaan maalata normaaliin tapaan käsittelyn jälkeen.

Homeen poistaminen: Boracol levitetään kohteeseen ja annetaan vaikuttaa vuorokauden, jonka jälkeen irtoava kasvusto poistetaan esim. harjaamalla. Tämä käsittely tuohoaa homeen ja kasvuston sekä estää niiden uudeelleensyntymisen.

Boracol 10 Rh on tarkoitettu homeen tuhoamiseen ja Boracol 20 Rh lattiasieneen.


Boracolia on saatavissa kaikista hyvin varustetuista rauta- ja maalikaupoista.
Jos tuotetta ei löydy hyllystä niin myyjä pystyy tilaamaan sen

Boracol-homeenesto Boracol ennen ja jälkeen (klikkaa isommaksi):
Boracol-homeenesto Boracol-homeenesto