Glissa

Pitkäöljyinen alkydihartsi. Säänkestävä maali sisä-ja ulkokäyttöön. Glissaa on saatavilla Glissa-Hochglanz aussen sekä Glissa-Seidenglanz aussen.


Glissa-Hochglanz aussen

Glissa-Hochglanz aussen on pitkäöljyinen täyskiiltävä alkydihartsimaali, joka sopii peittomaaliksi sekä sisä- että ulkokäyttöön. Korkean öljypitoisuuden ansiosta on tuote säänkestävä. Maali pysyy elastisena eikä halkeile. Glissa-Hochglanz aussen pitää värinsä ja pysyy kiiltävänä. Korkean kuiva-ainepitoisuutensa ansiosta sillä on myös erinomainen peittokyky. Helppo käsitellä ja levittää.

Käyttökohteet: Glissa-Hochglanz aussen sopii peittomaaliksi puu- ja metallipintoihin. Sekä rappauspintoihin sisällä. Tyypillisiä kohteita ovat esimerkiksi rappukäytävien ns. "Emalointimaalaukset", ikkunapenkit, ovet ja portit.

Kuivumisaika: Pinta on uudelleenmaalattavissa noin 24 tunnin kuluttua lämpötilasta ja ilman kosteudesta riippuen.

Sävytys: Voidaan sävyttää useiden karttojen mukaan esim. SAX, NCS, RAL jne tai tarvittaessa mallin mukaan.


Glissa-Seidenglanz aussen

Glissa-Seidenglanz aussen on pitkäöljyinen puolikiiltävä alkydihartsimaali, joka sopii erinomaisesti peittomaaliksi sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Glissa-Seidenglanz aussen -maalia on erittäin helppo käsitellä.

Käyttökohteet: Tyypillisiä käyttökohteita ovat kovalle mekaaniselle rasitukselle joutuvat puurakenteet, kuten esim. lattiat, penkit ja ovet. Glissa-Seidenglanz aussen sopii myös metallipintojen maaliksi, sekä mineraali-ja öljytasoitepintojen maaliksi, kuten ikkunapenkit ym. Tyypillisiä käyttökohteita ovat myös rappukäytävien ns. "emalointi maalaukset."

Kuivumisaika: Pinta on uudelleenmaalattavissa noin 24 tunnin kuluttua lämpötilasta ja ilman kosteudesta riippuen.

Sävytys: Voidaan sävyttää useiden karttojen mukaan esim. SAX, NCS, RAL jne. tai tarvittaessa mallin mukaan.


Glissa-Vorlack

Glissa-Vorlack on pohjamaali sisä- ja ulkokäytöön erinomaisella täyttökyvyllä. Käyttökohteita ovat puupinnat (esim. ikkunat, ovet ja lattiat) sekä rautametalli. (ei korroosiosuojaa, ei sinkitetyille alustoille) Glissa-Vorlack erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluu erittäin hyvän täyttökyvyn lisäksi mieto haju, pitkä aukioloaika, lyhyt kuivumisaika, erinomaiset käsittelyominaisuudet, hyvä peittokyky sekä hyvä hiottavuus. Lisäksi tuote on riittoisaa ja helppo levittää.

Kuivumisaika: Pinta on päämaalattavissa noin 12 tunnin kuluttua lämpötilasta ja ilman kosteudesta riippuen.