Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

Kalkkimaalit

Vanhanmiehen kalkki

Perinteisellä tavalla puulla miilupoltettu ja puhtaalla vedellä sammutettu hautakalkkitahna. Vanhan Miehen kalkki soveltuu kalkkirappaus- ja kalkkisementtirappauspinnoille, joissa sementin osuus on vähäinen (1/10 – 1/12) sekä aiemmin kalkilla maalatuille pinnoille.

Detox-julkisivukalkkimaali

Puhtaasta kalkkikivestä, perinteisesti miilupoltetusta sammutetusta Vanhan Miehen hautakalkista valmistettu kalkkimaali. Detox julkisivukalkkimaalia toimitetaan sävytettynä perusvärinä ja valkoisena. Soveltuu hyvin kalkkirappaus- ja kalkkisementtirappauspinnoille, joissa sementin osuus on vähäinen (1/10 – 1/12) sekä aiemmin kalkkimaalatuille pinnoille ulkona ja sisällä.

Maatilan kalkkimaali

Maatilan Kalkkimaali on perinteisesti valmistettu käyttövalmis kalkkimaali. Kalkkimaalipinta kestää kosteutta hilseilemättä ja on helppo huoltomaalata. Maatilan Kalkkimaali soveltuu aiemmin kalkilla maalatuille kiviaines- ja kalkkirappauspinnoille sisällä ja ulkona. Käyttökohteita sisällä ovat mm. uunit, takat, saunanuunit, karjasuojat, kellaritilat, tiili- ja betonipinnat sekä ulkona kalkki- ja kalkkisementtirappauspinnat, joissa sementin osuus on vähäinen ja aiemmin kalkilla käsitellyt pinnat. Maatilan Kalkkimaali soveltuu myös puupintojen valkaisukäsittelyyn sisätiloissa.

Samuro

Samuro on sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu kalkkimaali, joka soveltuu mineraalisille alustoille. Maalin kalkkihydraatti sitoutuu hyvin mineraaliseen alustaan. Hiilidioksidin ja veden vaikutuksesta muodostuu kalsiumkarbonaattia eli kalkkikiveä, joka saa aikaan huokoisen ja kiinteän maalipinnan, joka on veteen liukenematon ja erittäin diffuusiokykyinen. Samuro kalkkimaali soveltuu maalaamattomalle rappausalustalle sekä saneerauskohteissa aiemman kalkkimaalin päälle.

Saxolit

Saxolit on kalkki-kaseiinimaali sisä- ja ulkokäyttöön ja soveltuu mineraalisille alustoille. Maalin kalkkihydraatti sitoutuu hyvin mineraaliseen alustaan. Hiilidioksidin ja veden vaikutuksesta muodostuu kivikovaa ja veteen liukenematonta kalsiumkarbonaattia eli kalkkikiveä. Saxolit on huokoinen ja samankaltainen kuin perinteinen kalkkimaali, mutta kestää vielä paremmin säätä ja on diffuusiokykyinen.