Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

Kreos

Kreos on uusi tapa seinäpintojen värittämiseen, kun halutaan jotain muuta kuin perusmaalipintaa. Kreos on niin sanottu vaahtomaali/struktuurimaali, joka jää siihen asentoon mihin se on maalattu. Tuote taipuu suunnittelijan mielikuvituksen ja pinnoittajan taitavien käsien mukaan, minkä ansiosta pinta voidaan tehdä mitä hienoimman näköiseksi.

Pintaan saadaan näkyviin pensselin harjaksista tulevat viivat tai lastan tasoitteesta tulevat työstöjäljet. Ruohomatolla saadaan vedettyä seinään raavintapintaa pystyyn,  vaakaan  tai antiikkikuviota.

Kuvioitu Kreos voidaan maalata joko laseerausaineella tai Pallas-helmiäismaalilla. Laseerausaineella voidaan tehdä pintaan erilaisia efektejä esim. pesukuvio, pilvimäinen yms. Pallas on helmiäsmaali, joka sopii todella hyvin yhteen Kreosin kanssa (Fil pose). Kreosin epätasainen pinta saa Pallaksen  helmiäissävyt säteilemään valaistuksen mukaan mitä kauneimmalla tavalla. Kreosin pintaan voidaan myös maalata kuviotelalla mattamaalilla, jolloin siitä saadaan tapetin näköistä.

Pinnoite perustuu vesiliukoisiin hartseihin ja erityisiin täyteaineisiin, minkä ansiosta se on pehmeä koskettaa ja helppo työstää. Kreos on moderni vastaus kaikille, jotka haluavat erikoiskuviopinnan. Tuotei on mattapintainen, vesihöyryä läpäisevä  ja ennen kaikkea kulutusta kestävä, mikä mahdollistaa tuotteen käytön myös julkisissa tiloissa.  Kaikki Oikos-pinnoitteet ovat myrkyttömiä ja liuotinvapaita.

Kokeile ja ylläty miten helposti saat erilaisen ilmeen seinällesi. 

Kuvia

* Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana

Kreos Kreos 4 Kreos 1 Kreos ja Veldecor laseerausaine Vasemmalla olevan seinän lähikuva. Kreos + tapettikuvionti Kreos + Pallas. Fil pose. Kreos + Pallas. Kuva on otettu pienestä mallista.