NanoGrip

NanoGrip on vesiohenteinen sisämaali, joka muodostaa täyshimmeän pinnan. Nanoteknologian ansiosta saavutetaan paras mahdollinen tarttuvuus kaikkiin alustoihin. NanoGrip on erinomaisen hyvin työstettävä ja sillä on pitkä työstettävyysaika. Himmeän pinnan ansiosta NanoGrip ei jätä työsaumoja. Pinta voidaan paikkamaalata helposti.

Nanogrip on täysin uuden sukupolven maali, joka on tehdy nanoteknologialla. Tuote on niin sanottu "tumpelomaali", jolla jokainen saa onnistuneen maalauspinnan ilman työsaumoja tai valumisia. Nanoteknologia takaa sen, että maali ei vahingoita maalausalustaa ja sillä saa todella tasaisen ja viehättävän pinnan.

Nanoteknologian ansiosta maali on todella hienojakoista. Tämän ansiosta maali "takertuu" syvälle alustaan ja maalin pinta tasoittuu tosi tasaiseksi.

Maalille tyypillisiä ominaispiirteitä ovat täysin mattapinta, hyvä sekoittuvuus väreihin, ei pintajännitettä eikä kellastu helposti.

Nanogrip on maali, jolla tavallinen maalaaja saa yhtä hyvän maalausjäljen kuin ammattilainen.

Sävytys: Voidaan sävyttää useiden karttojen mukaan esim. SAX, NCS, RAL jne. Sävytyskoneella 15917 sävyä, jotka voidaan sävyttää mallin mukaan.