Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

Novalis

Novalis on todella mielenkiintoinen ja monipuolinen maali. Tuote on ns. vaikeiden paikkojen ja olosuhteiden maali. Tuote soveltuu kaikille pinnoille niin sisällä kuin ulkona.

Novalis on akryylihartseista ja kiillepigmenteistä koostuva lakkamaali, joka antaa pinnalle antiikkirautakuvioinnin. Sitä suositellaan käytettäväksi haastavissa sääolosuhteissa. Se sopii mm. porttien, aitojen ja muiden pintojen suojaamiseen kaupunkiympäristössä. Vaikka tuote on kehitetty pääasiassa rautapinnoille sopii se myös sellaisille pinnoille mihin maali ei yleensä kiinnity hyvin kuten PVC, sinkki jne. Tuote sopii myös seinälle ja puulle.

Novalis Thermo tarjoaa luonnonmukaisen vaihtoehdon korkeille lämpötiloille mm patterit, lämmittimet ja putket. Normaalisti tälläisissä paikoissa myrkyllisten päästöjen riski on normaalia suurempi ja maali kellastuu helposti. Novalis Thermo sopii tälläisiin paikkoihin todella hyvin koska se ei höyrysty eikä  kellastu.

Novalis Convertiore (ruosteenmuunnin) voidaan laittaa suoraan ruosteen päälle. Se sitoo ruosteen kiinteäksi aineeksi ja  on maalattavissa ilman, että kaikkea ruostetta tarvitsee hioa pois. Novalis hylkii vettä ja estää ruosteen syntymistä.

Tuote ei valu vaan leviää erinomaisesti – seikka, joka takaa hyvän peittävyyden myös epäsäännöllisillä pinnoilla. Kaikkien Oikos-tuotteiden tavoin se on hajuton, myrkytön, syttymätön, ihmiselle vaaraton ja ympäristöystävällinen.

* Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana.

Novaliksen värikartat