Ottocento

Seinäkankaat, erityisesti samettiset viehättävät edelleen monia. Valitettavasti ne eivät  enää nykyään ole kovinkaan varteenotettava vaihtoehto likaantumisalttiutensa, vaikean kiinnitettävyytensä sekä materiaalin hinnan ja vaikean saatavuutensa takia. Onneksi Ottocento tarjoaa kaikki vanhan kankaan edut ja samalla kevyen ja  modernin pinnoitteen kätevyyden.

Ottocento on helmiäispinnoite, joka saa aikaan antiikkisen ja sateenkaarimaisen sametin vaikutelman. Tuotteella  saadaan tehtyä kauniita ja  koristeellisia tehosteita ja vain mielikuvitus on rajana. Maalin viehätys tulee esille matta/helmiäismaalien kontrastissa ja seinä suorastaan säteilee mitä kauniimmin erilaisissa valaistuksissa.

Ottocento on tulos huolellisesta suunnittelutyöstä, jossa on käytetty uutta tekniikkaa antiikkityyppisen, samettia muistuttavan tehosteen aikaansaamiseksi. Ottocento Antico Velluto on ainutlaatuinen pinnoite, siinä yhdistyy hienostuneen kangastapetin viehättävyys, mutta ilman tekstiileille tyypillisiä hygienia- ja ylläpito-ongelmia.

Ottocento on monipuolinen tuote, jonka avulla on todella helppo tehdä mitä näyttävämpiä seiniä. Kangastapettipinta saadaan aikaan Design Roller-telalla, joka voidaan personoida vaikka yrityksen logolla, vaakunalla tai muulla kuvalla. Empirepinta saadaan aikaan kuvioleimaisimella tai säämiskärätillä ja damaskolaiskuvio tehdään luonnonsienellä. Erilaisia kuvioita voidaan tehdä mielikuvituksen mukaan. Tuote on hajuton, myrkytön, syttymätön, ihmiselle vaaraton ja ympäristöystävällinen.

Maalausvideot

* Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana