Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

Raffaello

Stukko on erittäin koristeellinen seinien koristeluun käytettävä materiaali, jota on pidetty hienostuneisuuden ja upeiden pintojen symbolina. Historiallisten pinnoitusten joukossa ns. "venetsialainen stukko" on ollut edelläkävijänä ja Raffaello jatkaa venetsialaisten mestarien kunniakasta perinnettä tunnetun stukkopinnan luojana.

Raffaello on erittäin monikäyttöinen ja  herättää perinteiset materiaalit eloon jo pelkän koostumuksensa ansiosta. Tuote soveltuu yhtä hyvin uuteen designiin kuin klassiseen ympäristöön.

Saatavana on laaja valikoima historiallisia värejä, joita esiintyy valtaosassa firenzeläis- tai venetsialaistyylin palatseista ja rakennuksista. Raffaello Madreperlatolla saadaan pinnalle helmiäiskiilto.

Raffaello on perinteiden mukaan valmistettu luonnon raaka-aineista, joten tuote on hajuton, myrkytön, syttymätön, ihmiselle vaaraton ja ympäristöystävällinen. Pinnoite pohjautuu kalkkikittiin, joka takaa maksimaalisen vesihöyrynläpäisevyyden ja kosteuden luonnollisen kulun pinnoitteen ja seinän läpi.

Maalausvideot

* Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana.