Travertino Romano

Travertino Romano on innovatiivinen tuote, jonka avulla on mahdollista saavuttaa samanlainen esteettinen vaikutelma kuin roomalaisessa arkkitehtuurissa käytetyssä Travertino-marmorissa. Erityisten pigmenttien käyttö yhdessä siloksaanipohjaisen laseerausaineen kanssa mahdollistaa  saadaa aikaan kivitehostepinta, joka on väriltään ja kuvioltaan sama kuin monet hiekkakivet, vulkaaniset kivet ja muunlaiset leikatut kivet. Näin voidaan korvata monesti hankala ja kallis oikean kiven käyttö helposti levitettävällä pinnoiteaineella.

Tuote sopii kaikenlaisiin seinäpintoihin sekä sisä- että ulkotiloissa ja se sopii myös vaativiin sääolosuhteisiin. Travertinolla annat näkyvyyttä esim. porraskäytäviin, eteisiin, oleskelutiloihin, julkisivuihin tai muihin haluttuihin seiniin.

Seinään voidaan halutessa työstää kivien saumoja halutulla tavalla, kivistä voidaan tehdä erikokoisia ja näin saada seinä istumaan hyvin haluttuun tilaan. Saumoista voidaan tehdä erimuotoisia esim. salmiakkikuvio. Pinta voidaan myös maalata halutun väriseksi laseerausaineella. Tuotteella voidaan jäljitellä yhtä hyvin perus tiilenpunaista seinää kuin Rooman palatsien vulkaanisia marmoripintoja.

Travertino koostuu hiekasta, marmorijauheesta ja kalkkikitistä. Sen yksi keskeisimpiä ominaisuuksia on, että se takertuu alustaan kuin pinta ja alusta olisivat yhtä. Sen pinta läpäisee vesihöyryä erittäin hyvin, se on vettä hylkivä ja se estää homeiden ja levien syntyä. Tuote on hajuton, myrkytön, syttymätön, ihmiselle vaaraton ja ympristöystävällinen.

* Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana


Katso myös nämä:
Il Primer -pohjuste

Syvälle imeytyvä pohjuste huokoisille pinnoille
LipariColor Finish Lipari

Antiikkirappausefekti todella helposti sisä- ja ulkotiloihin.
StuccoRaffaello Decor Stucco

Koristeellinen, hienostunut ja upeaa marmotista pintaa kopioiva materiaali.