Etusivu
Boracol-homeenesto »
Tasoitteet ja saumanauhat »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Kalkkimaalit »
Käyttöturvallisuustiedotteet »
 
Verkkokauppaan »
Verkkokaupastamme löydät mm. entisöinti- ja kultaustarvikkeet, puunkäsittelyaineet, koristemaalausvälineet, kipsityövälineet ja tarvikkeet, väripigmentit ja paljon muuta. Nämä tuotteet löytyvät tietysti myös myymälästämme.

Ursa Paint

Ursa Paint on hollantilainen maalinvalmistaja, jolla on pitkät perinteet luonnonmukaisten maalien valmistamisessa. Maalit ovat valmistettu vanhojen perinteiden mukaisesti nykyaikaisella tekniikalla. Maalit ovat valmistettu luonnon omista raaka-aineista, jotka palautuvat takaisin luonnon kiertokulkuun. Meillä on valikoimassa Aquamarijn-maalisarja.

Maalit ovat pellava/standöljypohjaisia ja ne ohennetaan joko balsamitärpättillä tai vedellä maalista riippuen. Sideaineena oleva standöljy valmistetaan kylmäpuristetusta pellavaöljystä ja ohenteena oleva balsamitärpätti on valutettu elävän puun pihkasta. Maaleissa käytettävät pigmentit ovat myrkyttömiä luonnon maapigmenttejä ja mineraalipigmenttejä.

Luonnon materiaalien ansiosta maalit ovat hellävaraisia maalausalustalle ja ihmisille eli niistä ei irtoa mitään haitallisia aineita. Korkea laatu takaa sen, että maalit ovat todella hyvännäköisiä ja antavat värit esille erinomaisesti.

Monesti öljymaalien ongelmana on ollut niiden hidas ja heikko kuivuminen, mutta Ursa Paint on onnistunut kehittämään tähän ratkaisun. Maalien sideaineena oleva pellavaöljy on prosessoitu siten, että se kuivuu nopeammin ja siinä on mukana kuivikkeita.