Veldecor-laseerausaine

Viehättävä antiikin laastipinta, jossa on tunnusomainen pesukuvio värivaihteluineen, on nyt saavutettavissa Veldecorin ja esim. Kreos- tai Lipari-pinnoitteiden avulla. Sen voi maalata myös mattamaalin, esim. Supercolorin päälle. Veldecor on korkealaatuinen lasyyri, jonka rakenne on suunniteltu erityisesti antiikkimaista koristepintaa ajatellen.

Veldecor on puolipeittävä täysmatta siloksaani laseerausaine sisä- ja ulkotiloihin. Sen avulla saadaan aikaan ns. pesukuvio. Se on optimaalinen pinnoite siloksaanisessa käsittely-yhdistelmissä, koska Veldecor luo kaikille pinnoille suojakerroksen samalla, kun se antaa laadukkaan esteettisen lopputuloksen. Veldecor on sävytettävissä.

Veldecoria voi levittää eri Oikos-tuotteiden päälle siveltimellä, sienellä tai maalauskäsineellä halutusta kuviosta riippuen. Pinta ei läpäise sadevettä, mutta se läpäisee vesihöyryä erittäin hyvin ja estää homeiden ja levien syntyä. Kuten kaikki Oikos-tuotteet, se on hajuton, myrkytön, syttymätön, ihmiselle vaaraton ja ympäristöystävällinen.

Levitystapa

Levitystapa vaihtelee riippuen halutusta kuviosta:

Pilvikuvio: levitä VELDECORIA siveltimellä ja hiero tuotetta sitten pintaan Oikosin sienellä tai maalauskäsineellä, kun pinta on vielä märkä.

Antiikkikuvio: levitä pieni määrä VELDECORIA lyhytkarvaisella siveltimellä ristikkäisin vedoin. Voit halutessasi levittää toisen kerroksen 6-8 tunnin kuluttua.

Kuvia

* Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana

Veldecor värikartta, vaaleimmat sävyt eivät näy selvästi kuvassa.