Kirjovärit Oy Suomi Verkkokauppa > Maalit

Maalit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Prelin pohjamaali

 

Prelin pohjamaali | lisätiedot
Prelin pohjamaali soveltuu hyvin Linalin alle. 

 


Linal

 

Linal | lisätiedot
Linal on korkealaatuinen pellavaöljymaali, joka on valmistettu luonnon raaka-aineista. Se on puolikiiltävä n. 60 ja kiilto "sammuu" ajan kuluessa. 

 


Linal täysväri

 

Linal täysväri | lisätiedot
Linal täysvärit soveltuvat Linal pellavaöljymaalien sävyttämiseen. 

157.17 €


  

Novalis Ferromicaceo 0,75 ltr | lisätiedot
Oikosin Novalis Ferromicaceo on erikois lakkamaali, joka antaa pinnalle antiikkirautakuvioinnin. 

52.29 €


Maril-pellavaöljymaali

 

Maril-pellavaöljymaali | lisätiedot
Maril on korkealaatuinen pellavaöljyemulsio ja on vesiohenteinen. Maali on valmistettu luonnon raaka-aineista ja se on liuotinvapaa ja myrkytön. Maril muodostaa kestävän ja hengittävän pinnan. Öljymaalien tapaan Maril tarttuu hyvin alustaansa eikä pintaan synny pintajännitettä. Maril ei kiristä, eikä vaurioita alustaa. 

 


  

Radikal Abbeizer -maalinpoistoaine | lisätiedot
Radikal-Abbeizerilla voidaan poistaa dispersio (ns.“ lateksi“)-, öljy- , alkydimaalit jne, .Eli kaikki yleisimmät maali- ja lakkatyypit. Ainoastaan joihinkin harvinaisempiin teollisiin 2- komponenttisiin maaleihin ja lakkoihin tuote ei tehoa. Eikä mineraalisiin julkisivumaaleihin, kuten kalkki- ja silikaattimaaliin. Radikal Abbeizer ei sisällä metyleenikloridia. 

 


Lascaux Artist -akryylimaali

 

Lascaux Artist -akryylimaali | lisätiedot
Akryylimaali jonka erikoisuutena on puhtaiden pikmenttien suuri pitoisuus ja parhaat sideaineet. Lascauxsen värit ovat puhtaita, erinomaisia, vahvoja ja antavat syvyyttä taiteelle sekä koristeille.

Tämä paksu maali sopii kaikenlaisiin menetelmiin niin sisä- että ulkokäyttöön. 

49.90 €


Radikal Abbeizer -maalinpoistoaine

 

Radikal Abbeizer -maalinpoistoaine | lisätiedot
Radikal Abbeizerilla voidaan poistaa dispersio (ns."lateksi")-, öljy- , alkydimaalit jne, .Eli kaikki yleisimmät maali- ja lakkatyypit. Ainoastaan joihinkin harvinaisempiin teollisiin 2- komponenttisiin maaleihin ja lakkoihin tuote ei tehoa. Eikä mineraalisiin julkisivumaaleihin, kuten kalkki- ja silikaattimaaliin. Radikal Abbeizer ei sisällä metyleenikloridia.

Radikal-Abbeizer irroittaa päällimmäisen maalikalvon kerrallaan. Jos kerroksia on useampia, toistetaan toimenpide tarvittaessa. Levitä ensin paksu kerros ja suojaa se ilmatiiviisti muovikelmulla. Anna vaikuttaa n. 1-12 tuntia. Kaavi maali pois tylpällä esineellä. Pese pinta miedolla pesuaineella ja huuhtele runsaalla vedellä. 

72.91 €


 Ostoskori

Kirjovarit Oy Suomi, Läkkisepäntie 22, 00620 Helsinki, Finland
puh. 020-780 9696, sähköpostiosoite info@kirjovarit.fi
Viimeksi päivitetty 2017-01-10 13:08:33